Producatori

MPLC reprezinta toate studiourile importante de la Hollywood, de la Disney la Warner Bros., dar si companii independente, precum si numerosi distribuitori si producatori independenti din toata lumea. 

Daca sunteti producator si/sau distribuitor care detine drepturi non-theatrical pentru proiectii publice ale unor filme artistice destinate cinematografelor, suportului video, televiziunii, sau drepturi pentru seriale si programe destinate televiziunii prin cablu sau satelit, care poti fi achizitionate de publicul general pe DVD sau casete video in magazine video, chioscuri sau on line, MPLC va invita sa deveniti participant in programul de acordare de licente MPLC de tip Umbrela.

In cazul in care considerati ca productiile dvs. sunt potrivite pentru oricare dintre pietele pe care le deservim si ati dori sa participati in cadrul programului nostru, va rugam sa ne contactati  si sa ne trimiteti via email informatiile dvs. de contact, precum si date pertinente despre produsul dvs. si despre drepturile pe care le detineti.

 

 

Movie Studios