Despre MPLC

Public Performance

Motion Picture Licensing Corporation (MPLC) este lider in acordarea de licente pentru proiectii publice de programe audiovizuale, activand pe cinci continente si in mai mult de 20 de tari. Reprezentam peste 400 de producatori si distribuitori, de la studiouri mari de la Hollywood la producatori independenti si straini.

MPLC a fost infiintata acum 20 de ani de catre directori ai studiourilor, inclusiv un avocat membru MPAA ( Motion Picture Association of America). Scopul lor era sa dezvolte un proces care sa sprijine proiectiile publice ale comunitatilor creative fara sa se incalce legea dreptului de autor. In prezent MPLC are acces la studiourile de la Hollywood ca si la realizatori de film independent, reusind sa negocieze preturi preferentiale pentru uz corporatist si organizational.

In prezent peste 450000 de locatii din lume utilizeaza licenta MPLC. Printre acestea se numara companii de transport, gradinite, camine de batrani, mari companii, organizatii non-profit, organisme guvernamentale.

Cu ajutorul nostru va puteti bucura de intrarea in legalitate.

 

 

Rights Holder? Click here

Filosofia MPLC 

 

  • Profesionism: experienta de peste 20 de ani in colaborarea cu comunitati de afaceri, guvernamentale si non-profit pentru a livra cea mai buna solutie pentru respectarea legii dreptului de autor privind proiectiile publice audiovizuale.
  • Expertiza de top: competenta unica in livrarea de solutii pentru respectarea legii dreptului de autor privind proiectiile publice audiovizuale pentru a ajuta clientii nostri sa navigheze prin peisajul complex si adesea confuz al dreptului de autor.
  • Pasiune: motivati de dorinta de a avea un impact pozitiv prin incurajarea programelor de responsabilizare a companiilor fata de efortul comunitatilor de creatie, servind astfel unor interese de business.
  • Sustinerea codului de etica: ne concentram pe promovarea standardelor de respectare a legii dreptului de autor privind proiectiile publice audiovizuale in toate tipurile de organizatii si oferim resursele si consultanta necesare pentru organizatiile care impartasesc aceste principii.

Family Entertainment